Klipa

0

Definitii

 

KLIPA – SC SURSA SRL, organizata in baza legii romane.

SITE – Domeniul klipa.ro si subdomeniile acestuia.

CONTINUT are urmatoarea definitie:

– toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;

– continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre KLIPA prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

– orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al KLIPA UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

– informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de KLIPA intr-o anumita perioada;

– informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care KLIPA are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

– date referitoare la KLIPA, sau alte date privilegiate ale acesteia.

SERVICIU – serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITEULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice.

UTILIZATOR – Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT.

CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur UTILIZATOR accesul la SITE prin care se face accesul la SERVICIU.

DOCUMENT – prezentele Termeni si Conditii

CONTRACT la distanta – conform definitiei cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.a.: contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta;

NEWSLETTER / ALERTA – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre KLIPA intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea KLIPA cu referire la informatiile continute de acesta.

TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs KLIPA catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre KLIPA, indiferent de modalitatea de livrare.

 

General

 

Prin folosirea Siteului/Continutului/Serviciului, Utilizatorul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, Continutului, Serviciului, KLIPA sau oricarui tert cu care KLIPA are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Document:

– Acesta renunta la: accesul la Serviciu, alte servicii oferite de KLIPA prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea KLIPA de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea KLIPA.

– KLIPA va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

– Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

Acest Site este adresat doar persoanelor cu domiciliul in Romania.

Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a KLIPA, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare) .

Utilizatorului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de KLIPA, includerea oricarui continut in afara site-ului KLIPA, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al KLIPA asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al KLIPA.

Orice continut la care Utilizatorul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre KLIPA si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea KLIPA cu referire acel continut.

Utilizatorul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale Documentului.

In cazul in care KLIPA confera Utilizatorului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelori continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acord, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea KLIPA pentru respectivul Utilizator, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Nici un continut transmis catre Utilizator sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea KLIPA si/sau al angajatului KLIPA care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista, este interzisa.

 

Contact

 

KLIPA publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre Client sau Utilizator.

Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site Utilizatorul permite KLIPA sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloace electronice.

Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea KLIPA de a contacta Utilizatorul sau Clientul.

Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate KLIPA se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului sau Clientului si KLIPA, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea KLIPA in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

KLIPA isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

 

Newslettere si alerte

 

In momentul care Utilizatorul sau Clientul isi creeaza un Cont pe Site, acceptand Documentul (Termeni si Conditii), acesta are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea KLIPA.

Datele preluate de la Utilizator sau Client in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor pot si vor fi folosite de catre KLIPA in limitele Politicii de confidentialitate.

Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Utilizator sau Client se poate face in orice moment:

– Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite.

– Prin modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/sau alerte si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea Contului.

– Prin contactarea KLIPA, conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.

KLIPA isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si/sau alerte cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Utilizatorului sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere si/sau alerte, fara nici un angajament ulterior din partea KLIPA, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

KLIPA nu va include in newslettere si/sau alerte transmise Utilizatorului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al KLIPA, la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.

 

Politica de confidentialitate

 

KLIPA colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP), pe paginile Sitului, numai cu acordul voluntar al Utilizatorului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:

– validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta; 

– rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta; 

– pentru a asigura accesul acestuia la serviciu; 

– trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic; 

– contactarea acestuia, la cererea sa voluntara; 

– contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii; 

– scopuri statistice.

Prin crearea Contului, fiecare Utilizator sau Client persoana fizica si-a exprimat consimtamantul ca KLIPA sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

Oricare Utilizator sau Client persoana fizica are dreptul de a obtine de la KLIPA, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

– confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta 

– dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte; 

– dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii; 

– notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Oricare Utilizator sau Client persoana fizica are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre KLIPA a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

Oricare Utilizator sau Client persoana fizica are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre KLIPA a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

KLIPA poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre KLIPA pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Utilizatorului/Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea KLIPA si/sau al eventualilor terti cu care KLIPA are contracte de parteneriat in acel moment.

Clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese.

Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Utilizatorului are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

Politica de confidentialitate KLIPA se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Utilizatorului exclusiv pe site. KLIPA nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.

KLIPA se obliga ca datele colectate ale Clientului/Utilizatorului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Utilizatorului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

Exceptie face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

KLIPA garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

KLIPA nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

 

Politica de vanzare online

 

Accesul la serviciu

 

Accesul la serviciu este permis oricarui Utilizator care poseda sau isi creeaza un Cont. 

Pentru a i se permite accesul la serviciu, Utilizatorul va trebui sa accepte prevederile Documentului. 

KLIPA isi rezerva dreptul de a limita accesul Clientului la Serviciu si de a sterge Contul acestuia in cazul in care considera ca in baza comportmentului avut de catre Client, accesul si existenta Contului Clientului ar putea prejudicia in vreun fel KLIPA 

Fiecare Utilizator poate avea un singur Cont.

 

Produse si servicii

 

KLIPA poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care KLIPA are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil. 

KLIPA poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti. 

Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA. 

Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON. In cazul in care plata se face prin transfer bancar, aceasta va fi confirmata in momentul in care se va emite factura catre Client. 

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (texte / imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea KLIPA, acestea fiind cu titlu de prezentare.

 

Valabilitatea ofertei

  

KLIPA isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele disponibile pe site fara notificarea in prealabil a Utilizatoruluilui sau Clientului.

Pretul de achizitie al produselor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.

Pretul de achizitie al produselor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.

Pretul de achizitie al produselor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor.

KLIPA poate acorda reduceri (vouchere) pentru achizitii viitoare de produse sau servicii, Utilizatorilor in urmatoarele situatii: la inscrierea pe site, de ziua de nastere, in orice alta campanii de marketing organizata. Deasemenea unele reduceri pentru comenzi speciale se adreseaza doar persoanelor juridice.

Valoarea reducerii (voucherului) va fi precizata la acordarea catre utilizator/Client. Valabilitatea reducerilor (voucherelor) este specificata la primirea acestora de catre Utilizator.

 

Comanda online

 

Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate pe site-ul klipa.ro. 

Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.

Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca KLIPA poate sa il contacteze pentru: validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de Client, stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor.

KLIPA poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri: datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte, activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea KLIPA si/sau partenerilor acestuia, realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate, pentru alte motive obiective.

Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat telefonic.

In momentul in care KLIPA informeaza Clientul printr-un mesaj electronic cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta, cf. O.G. 130/2000 art. 2.

Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea KLIPA, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii.

 

Comanda telefonica

 

Clientul / Utilizatoruluil nu poate efectua comenzi telefonice.

 

Contract si finalizare

 

KLIPA va include in coletul expediat catre Client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Client.

KLIPA va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sau contractul.

Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a produselor contractate de acesta, de partea KLIPA, devine Contract onorat.

 

Transport

 

Clientul are la dispozitie ca modalitati de transport serviciul de curierat rapid.

Livrarile se vor efectua in 24-48h de la momentul confirmarii comenzii, pentru comenzile plasate pana in ora 12.oo. In cazul in care produsul nu poate fi livrat, KLIPA se obliga sa informeze Clientul despre aceasta indisponibilitate.

Nu se fac expedieri sambata.

 

Calitate si garantii

 

Fiecare produs comercializat de KLIPA beneficiaza de termenul de garantie mentionat pe produs. Acest termen va fi mentionat in fisa produsului la timpul vanzarii sale exclusive pe site-ul klipa.ro.

KLIPA nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a nici unui produs/serviciu disponibil spre achizitionare pe site.

 

Returnarea produselor

 

Clientul KLIPA poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:

 1. Coletele prezinta deteriorari severe
 2. Produsele au fost livrate / facturat gresit
 3. Produsele prezinta defecte de fabricatie
 4. Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor” conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
 5. Clientul este obligat sa notifice KLIPA intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 24 de ore de la primirea produselor,
 6. Clientului care a notificat KLIPA ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate la KLIPA in maxim 3 zile lucratoare de la data expedierii notificarii, in caz contrar KLIPA considerand cererea nefondata/invalida.
 7. Clientul KLIPA nu poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, si/sau nu poate pretinde oricare alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele scopuri sau situatii:
 8. In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs cu alte specificatii sau de un tip diferit daca clientul a fost informat si deacord schimbarii produsului
 9. In cazul in care se returneaza un produs iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
 10. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 48 de ore de la confirmarea returului.
 11. In cazul in care Clientul care a returnat un produs iar KLIPA nu dispune de un produs corespunzator pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului
 12. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.
 13. Cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client, exceptie facand cazurile cand KLIPA accepta plata transportului.

 

Frauda

 

Clientul / Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

KLIPA declina orice responsabilitate, in situatia in care un Utilizator / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele KLIPA.

Clientul sau Utilizatorul va informa KLIPA asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

KLIPA nu promoveaza SPAMul. Orice Utilizatorului/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.

Comunicarile realizate de catre KLIPA prin mijloace electronice de comunicare la distanta (e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

Urmatoarele scopuri atinse sau nu vor fi considerate tentativa de fraudare a Siteului/Continutul si/sau KLIPA. KLIPA isi rezerva dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

 1. de a accesa datele de orice tip ale altui Utilizatorului/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
 2. de a altera sau de a modifica continutul Siteului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre KLIPA catre Utilizatorului / Client
 3. de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul
 4. de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre KLIPA catre Utilizatorului/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

 

Limitare de responsabilitate

 

KLIPA nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata nici unei persoane fizice sau juridice care utilizeaza Siteul sau Continutul.

KLIPA nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu /etc) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel pierderi.

In cazul in care un Utilizator/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre KLIPA, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii KLIPA, conform detaliilor de contact, astfel incat KLIPA sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

KLIPA nu garanteaza Utilizatorului sau clientului acces pe site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al KLIPA.

KLIPA nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

KLIPA este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Utilizatorului sau Client prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al KLIPA, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura Utilizatoruluilui, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

KLIPA nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

1)  serviciul va fi potrivit cerintelor clientului

2)  serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel

3)  produsele/serviciile obtinute gratis sau contracost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului

Operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau Utilizatorului si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.

 

Forta majora si cazul fortuit

 

Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 

 Litigii

 

Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc site-ului si/sau al oricarui continut trimis de catre KLIPA Utilizatorului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prezentele “Termeni si conditii”.

Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Utilizatorului/Client si KLIPA se va rezolva pe cale amiabila.

KLIPA nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

Disputa de orice fel care ar putea sa apara intre Utilizatorului si KLIPA sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

 

Dispozitii finale

 

KLIPA isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a Utilizatorului sau Clientului.

KLIPA nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

KLIPA isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

 

Feedback

 

In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu KLIPA, va rugam sa ne contactati la numarului de telefon 0758 62 82 85, de luni pana vineri intre orele 10-18, sau prin email la contact@klipa.ro

Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul klipa.ro, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea SC SURSA SRL.